miyoga

Lesaanbod

Dit biedt Miyoga u aan

MiYoga biedt verschillende lessen aan, passend bij uw mogelijkheden en behoefte. Neem gerust contact op met uw vragen of voor het inplannen van een proefles.

  • Hatha Kashmir yoga
  • (Stoel)yoga Qi Flow 
  • Stoelyoga 65+
  • Privé sessies
  • Holistische massage
  • Bedrijfsyoga
  • Thema workshops 

Hatha Kashmir yoga

Yoga vanuit het voelen van het lichaam dmv visualisatie in een meditatieve sfeer. Zowel zachte, verstillende (yin) als krachtigere, dynamische (yang) oefeningen. Het verhoogt de concentratie en het bewustzijn, het maakt -fysiek en mentaal- weerbaarder en stabieler

(Stoel)yoga Qi Flow

Zittend of staande beoefening van langzaam uitgevoerd, makkelijk en vloeiende bewegingen. Het brengt de energie (qi/chi) omhoog, in balans en het laat het stromen. Het lichaam wordt er soepel en vitaal van, het verbetert de algehele gezondheid.

Stoelyoga 65+

Door het gebruik van de stoel wordt yoga toegankelijk voor wie de yogamat het niet meer is. Oefeningen op en naast de stoel, een ontspannen les -maar wel met “pit”-.  Het verbetert de mobiliteit en stabiliteit bij senioren, net als de focus en de ademfunctie.

Privé sessies

Naar behoefte te kiezen uit het aanbod van hatha yoga, yin yoga, yin-yang yoga (mix hatha & yin yoga), (stoel)yoga qi flow of een holistische massage. In de veiligheid van de privé omgeving, de onverdeelde aandacht brengt verdieping en een diepere ontspanning.

MiYoga afbeeldingen (1)

Bedrijfsyoga

Op de werkvloer, medewerkers van organisaties op niet-competitieve wijze bewust te laten bewegen en ontspannen. Als wekelijkse les, workshop of onderdeel van een bedrijfstraining in te vullen. Het werkt verbindend, stressreducerend, focus verhogend en ziekteverzuim verlagend.

Holistische massage

Een ontspanningsmassage voor het hele systeem (lichaam en geest) dat uitnodigt om vermoeidheid en stress los te laten. Zorgzame, liefdevolle aandacht door aanraking werkt therapeutisch, verlichtend voor allerlei klachten. Het brengt een gevoel van ontspanning, welzijn en ruimte.

Thema workshops

Een maandelijkse 2 uur durende les waarin een thema wordt uitgewerkt vanuit de yogafilosofie, met afgestemde begeleide meditaties en yoga beoefening. Voor wie verdieping wenst in de eigen yogabeoefening en meer wil leren over de achtergronden van de yogaleer.

Miyoga

In contact komen?

Heeft u vragen over het lesaanbod, tarieven of wilt u graag een proefles inplannen? U kunt contact opnemen of uw gegevens achterlaten, dan nemen we graag en snel contact op.

Leslocatie

De Serre. Pieter Calandlaan 258-A, Amsterdam

Contact

Telefoon: 06-83790431
Email: gloria.spaans@hotmail.com